Tanfolyamok - Silviarah

 

TÁNC TANFOLYAMOK KEZDŐKNEK

 

KEZDŐ HASTÁNC - ALAPOZÓ TRÉNING

Oktató: Silviarah

Magánoktatásban vagy két-három fős csoportokban, rugalmas időbeosztásban, Budapesten, jó közlekedésű helyen! 

Ahol a fittség, hajlékonyság és a szépség kezdődik... A női vonzerő táncát most te is megtanulhatod! Csábíts stílusosan, javíts megjelenéseden, hozd harmóniába tested és lelked! Válaszd a női kiteljesedés legősibb, titkos útját!

Akiknek ajánljuk: mindenki számára hasznos gyakorlatok és tanácsok a fittség, hajlékonyság, lelki és testi egyensúly, valamint a tiszta tánctechnika elsajátításához.

Előzetes időpont egyeztetéssel napirendedhez igazodva tanulhatsz táncolni kellemes, nyugodt környezetben!

Ha személyesen jössz el a stúdióba, vagy a kihelyezett tánctermi órákra:
Az órákra feltétlenül hozz magaddal innivalót, valamint kényelmes és stretch váltó ruhát, mely a vonalaidat nem fedi el.

Ha online tanulsz:
Otthon is készülj elő arra, hogy mindig legyen megfelelő méretű területed a mozgáshoz. Jó, ha a képernyő mellett van egy állótükröd is, amelyen le tudod csekkolni a testtartásodat, mozdulataid pontosságát (online élő kapcsolat esetén erre nem lesz szükséged). Legyen kéznél ivóvizes palack, hogy pótolni tudd az izzadással elvesztett folyadékot. Vegyél fel megfelelő ruhát, mely az alakodat kiemeli, ne takard el a hasadat bő pólóval, inkább viselj elasztikus anyagú ruhát, mely kényelmes, mégis felveszi az alakodat. Csípőmozgások gyakorlásához mindig viselj rázókendőt vagy rázóövet. 

 

Kapcsolatfelvétel: silviarah.keletra@gmail.com e-mail címen.